Afrika - Macadamia

Tussenstop nr.: Afrika

Een bijzondere olie uit de tropen

Naam: Macadamia
Latijnse naam: Macadamia ternifolia
Plaats: Afrika
Soort: Boom
Gebruikte deel/delen: Noot

Heerlijke, heilzame vruchten!

De macadamia, een boom die oorspronkelijk afkomstig is uit de tropische regenwouden in Australië, kan wel zo’n 15 meter hoog worden. Aan de groenblijvende blaadjes met hun felgroene kleur ontleent de boom zijn bekende sierwaarde. De boom verenigt het nuttige met het aangename en produceert een roomkleurige noot met een verfijnde smaak.

Cosmetische effectiviteit

Een buitengewone olie...

De uit deze noten gewonnen biologische olie, die rijk is aan een heel bijzonder vetzuur en lijkt op talg, voedt en beschermt de huid. De macadamianoten die worden gebruikt door de laboratoria van Clarins zijn biologisch.

Wist je dat?

De macadamiaolie die wordt gebruikt door de laboratoria van Clarins is gemaakt van macadamia afkomstig van biologische landbouw.

De voordelen van de macadamia vind je terug in...

  • Double Serum 30ml

    86,00€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië Oceanië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË