Amerika - Avocado

Tussenstop nr. : Peru

De avocado, niet alleen erg lekker!

Naam: Avocadoboom
Latijnse naam: Persea gratissima
Plaats: Peru, Mexico, Zuid-Afrika
Soort: Boom
Gebruikte deel/delen: Vrucht

Boordevol vitamines!

De avocado, de vrucht van de oorspronkelijk uit Midden-Amerika afkomstige avocadoboom, werd door de Azteken als heilig beschouwd. Nadat hij in de XVI e eeuw naar Europa was gebracht, kreeg hij de bijnaam “peer uit Amerika”. Boordevol vitamines, mineralen, essentiële vetzuren en eiwitten, is de vrucht bijna een volwaardig voedingsmiddel en een lang gebruikte remedie bij de behandeling van migraine, aandoeningen aan de luchtwegen of huidziekten.

Cosmetische effectiviteit

Een hele zachte huid...

In cosmetica bevorderen de onverzeepbare bestanddelen van de avocado (het hoogwaardige deel van de olie) het herstel van de huid en het behoud van een soepele huid. Avocadopeptiden helpen te huid te verstevigen. Biologische avocado-olie verzacht en versoepelt de huid.

De voordelen van de avocadoboom vind je terug in...

  • Double Serum

    86,00€
    Kopen
  • ClarinsMen After Shave Soother

    37,00€
    Kopen
  • Skin Beauty Repair Concentrate

    67,50€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË