Azië - Perilla

Tussenstop nr.: China

Ongeëvenaarde bron van omega 3

Naam: Perilla
Latijnse naam: Périlla frutescens
Plaats: China
Soort: Kruidachtig
Gebruikte deel/delen: Zaad

Geliefd in de keuken, essentieel voor de huid

In Azië wordt het “shiso” genoemd, maar de perilla is ook bekend onder de naam groene melisse, Chinese basilicum en wilde sesam... De perilla komt zeer veel voor in de Aziatische kookkunst, maar ook in de medische wereld voor zijn anti-allergene en antioxiderende eigenschappen. Het zaad van de perilla produceert een olie die zich onderscheidt door zijn uitzonderlijke rijkdom aan omega 3, een essentieel vetzuur dat de huid niet kan aanmaken.

Cosmetische effectiviteit

Voedt de huid

In cosmetica wordt de perilla gebruikt om zijn voedende en versterkende eigenschappen. De olie die wordt gebruikt door de laboratoria van Clarins is afkomstig van biologische landbouw.

De voordelen van de perilla vind je terug in...

  • Double Serum 30ml

    86,00€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË