Azië - Cang zhu

Tussenstop nr.: China

Geef je figuur een boost!

Naam: Cang zhu
Latijnse naam: Atractylodes lancea
Plaats: China
Soort: Plant
Gebruikte deel/delen: Wortelstok

Zeer belangrijke plant in de traditionele Chinese geneeskunst

De cang zhu is een plant met een hoogte van 30 à 60 cm die groeit in de bergen van Noord- en midden-China. Hij wordt al lang gebruikt in de Chinese geneeskunde voor zijn vochtafdrijvende eigenschappen.

Cosmetische effectiviteit

Het is écht zo, je krijgt een boost!

In cosmetica heeft het extract van de wortelstok van de cang zhu aangetoond dat het op doelgerichte wijze, via G-proteïnes, het proces om opgeslagen vetten te verminderen kan beïnvloeden. Het wordt ook gebruikt vanwege zijn rol als effectiviteitsbooster.

De voordelen van de cang zhu vind je terug in...

  • Double Serum

    86,00€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië Oceanië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË