Europa - Beemdkroon

Tussenstop nr.: Frankrijk

Voor een mooi silhouet!

Naam: Beemdkroon
Latijnse naam: Scabiosa arvensis
Plaats: Frankrijk
Soort: Kruidachtig
Gebruikte deel/delen: Het bovengrondse gedeelte

Zo mooi als een bloem

Beemdkroon, een uit een gematigd klimaat afkomstige plant met mooie paarse bloemen, wordt van oudsher gebruikt om zijn samentrekkende, geneeskrachtige en kalmerende eigenschappen. In cosmetica wordt het beemdkroonextract gebruikt voor het bevorderen van de toegang van afbraakenzymen tot de triglyceriden van de vetcel om de afbraak ervan te optimaliseren.

Blijf in vorm!

Beemdkroonextract bevordert de afvoer van overtollige vetstoffen.

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË