De Amerika’s - Sacha Inchi

Tussenstop nr.: Peru

‘Essentiële’ omega’s voor de huid

Naam: Sacha Inchi
Latijnse naam: Plukenetia volubilis
Plaats: Peru
Soort: Slingerplant
Gebruikte deel/delen: Zaad

Vergis je niet in de kleine omvang van dit zaad ...

Sacha Inchi, een klimplant die oorspronkelijk afkomstig is uit de Peruviaanse Andes, wordt ook wel Inca-noot genoemd. Het zaad van deze vruchten werd van oudsher gegeten door de bevolking van de Andes om de stimulerende en versterkende eigenschappen. De olie uit deze zaden werd eveneens gebruikt voor kalmerende en ontspannende massages. Onderzoek heeft uitgewezen dat Sacha Inchi-olie de enige plantaardige olie is die de beide essentiële vetzuren, omega 3 en 6, in even grote hoeveelheden bevat.

Een beproefde driedubbele werkzaamheid!

In cosmetica wordt Sacha Inchi-olie gebruikt voor het voeden, beschermen en kalmeren van de huid.

Ontdek de heilzame werking van Sacha Inchi

  • Hydra-Essentiel Bi-Phase Serum

    62,00€
    Kopen
  • Hydra-Essentiel Milky Lotion SPF15

    55,00€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË