Afrika - Bittere sinaasappel

Tussenstop nr.: Marokko

Deze vrucht is goud waard!

Naam: Bittere sinaasappel
Latijnse naam: Citrus aurantium var. amara
Plaats: Noord-Afrika, Marokko, Paraguay
Soort: Boom
Gebruikte deel/delen: Blad, twijgje, bloem

Een kostbare en begeerde etherische olie

De prachtige bittere-sinaasappelboom die oorspronkelijk afkomstig is uit Zuidoost-Azië en in de elfde eeuw in het westen werd geïntroduceerd door de Arabieren, wordt tegenwoordig geteeld in de warme regio’s van de aardbol. Deze boom die ook wel pomeransboom wordt genoemd, brengt etherische oliën en wateren voort die beroemd zijn binnen de kruidengeneeskunde, parfumerie en cosmetica.

Drie extracten met verschillende heilzame eigenschappen

De etherische olie van de petitgrain pomeransboom staat van oudsher bekend om zijn kalmerende en zuiverende eigenschappen. Het zachte en kalmerende, biologische oranjebloesemwater wordt van oudsher gebruikt voor het verzorgen van gevoelige ogen. Oranjebloesemwas staat van oudsher bekend om zijn beschermde en filmvormende eigenschappen.

Ontdek de heilzame werking van bittere sinaasappel

  • Relax Body Treatment Oil Made from 100% pure plantenextracten

    55,50€
    Kopen
  • Energizing Emulsion

    40,00€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië Oceanië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË