Azië - Akkermunt

Tussenstop nr.: India

Verkwikkend!

Naam: Akkermunt
Latijnse naam: Mentha arvensis
Plaats: India
Soort: Plant
Gebruikte deel/delen: Het gedeelte bovengronds

De olie van de akkermunt is essentieel.

In het wild groeit de akkermunt op vochtige en zanderige bodems van Europese akkers en weiden. Maar net als andere muntsoorten wordt het ook geteeld en geëxploiteerd voor zijn etherische olie waaruit, door middel van kristallisatie, menthol wordt gewonnen.

Cosmetische effectiviteit

IJsblokjeseffect

Dit ingrediënt wordt van oudsher gebruikt vanwege de onmiddellijke intense en verkwikkende frisheid die het opwekt.

De voordelen van akkermunt vind je terug in...

  • Tonic Body Treatment Oil

    55,50€
    Kopen
  • Body Lift Cellulite Control

     
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË