Europa - Klaproos

Tussenstop nr.: Hongarije

Af-voer-en!

Naam: Klaproos
Latijnse naam: Papaver rhoeas
Plaats: Hongarije, VS
Soort: Kruidachtig
Gebruikte deel/delen: Boon

Klaproos ...
om van te dromen!

Oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Europa en Klein-Azië, is de klaproos inmiddels verspreid over het noordelijk halfrond. Met de ranke en vuurrode aanwezigheid langs de kant van de vakantiewegen, weerspiegelt deze bloem de kortstondige schoonheid van de zomer. De klaproos die al sinds de eerste oudheid bekend staat om haar kalmerende krachten, wordt nog altijd gebruikt om haar kalmerende eigenschappen en om de slaap te bevorderen.

Cosmetische effectiviteit

Ideaal voor
een slank silhouet

In cosmetica werkt het klaproosextract gelijktijdig in op beide processen die ten grondslag liggen aan gewichtsvermindering: het remmen van de opslag van vetstoffen en het bevorderen van de afvoer ervan.

Ontdek de heilzame werking van klaproos

  • Body Shaping Cream

    56,00€
    Kopen

    Reis verder

    Vlieg naar een andere bestemming

    Kies een continent
    Kies een beauty-wens
    Amerika Europa Afrika Azië AMERIKA EUROPA AFRIKA AZIË OCEANIË